Колеги, някой от вас да знае дали мога да си сменя селеновите втулки отзад до моста с такива от друга кола? Чух че от мерцедес се правели, (махал се тампона и се пренабивали) но незнам дали е вярно и от какъв модел да търся ? Говорим за втулките, които са отвътре, не тия които, са близко до гумата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 166 втулки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщениеКолеги, някой от вас да знае дали мога да си сменя селеновите втулки отзад до моста с такива от друга кола? Чух че от мерцедес се правели, (махал се тампона и се пренабивали) но незнам дали е вярно и от какъв модел да търся ? Говорим за втулките, които са отвътре, не тия които, са близко до гумата.Last edited by code; d.m.y г., 19:46.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=64890
Я разгледай тази тема и ако не ти се изясни поясни за коя втулка от снимките става думаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
От тая тема, май ми трябват тампони от точка 3. -тампон на шенкела. От какъв мерцедес да търся ? Искам да видя дали съвпадат размерите, имам познат стругар и май имало вариант да се направят ?It's not how you stand by your car,it's how you race your car.
Comment
-
Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщениеОт тая тема, май ми трябват тампони от точка 3. -тампон на шенкела. От какъв мерцедес да търся ? Искам да видя дали съвпадат размерите, имам познат стругар и май имало вариант да се направят ?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Elektro Покажи съобщениеОт какъв мерцедес да търся ?
Цените й започват от около 10лв до около 35-40лв според производителя .
едит: сега видях ,че лорда е описал моделите на които се слага .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Този тампон ти е 026622 от AXMНяма нищо общо с този който си посочил по-горе. Като го поръчаш ще дойде една "правенка" да не се учудиш - малко е снаждан, но върши работа
Все пак си измери твоят тампон преди да поръчаш, щото май имаше 2 вида. В сайта има размери.Last edited by code; d.m.y г., 22:42.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщениеКолеги да използвам темата, смених втулките на шенкела, минах на реглаж всичко беше наред, но имам усещането че колата поднася, от какво друго може да става това поднасяне?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Или има още нещо разбито, или реглажът който са ти правили не е добър.
Има наблюдения на колеги, които показват това, че лошият реглаж се усеща като лошо поведение на колата по-осезаемо при здрави елементи по окачването отколкото при разбити.
Не са много местата у нас, където правят наистина добър реглаж на това окачване. Чувал съм, че дори е въпрос на некоректни версии на софтуера на стенда.
Накратко - ориентирай се отново към реглаж на друго място. В крайна сметка, ако реглажът е качествен и няма друго разбито, поведението на пътя трябва да е перфектно.
Успех!Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:18.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment